Krmení včel

09.07.2020 11:30

APIVITAL sirup je tekuté krmivo pro včely, vhodné převážně na podzimní krmení. Je balen v kbelících cca 14kg, stačí tedy odlepit etiketu, kde jsou prosakovací otvory - tzn. pokud včelař preferuje krmení prosakovacím způsobem je to ideální volba.

Můžete ovšem krmit různými způsoby, tak jak jste sami zvyklí: prosakovací víčka,stropní krmítka, rámkové krmítka,..

Díky převaze fruktózy APIVITAL v úlech nekrystalizuje ani při nízkých teplotách a je tak po celou zimu k dispozici včelám. Nabízí bezpečné zimování včel.

APIVITAL odpovídá složením aktuálním požadavkům na zdravou výživu včel, především neobsahuje škodlivé a balastní látky, jako HMF, maltózu, maltotriózu ap.

Zákazníci, uvádí, že včelstva jsou na jaře silnější, vitálnější, jdou dříve do rozvoje. Důvodem je, že naše krmivo daleko více vyhovuje potřebám včel na složení zimního krmiva, než často používaná sacharóza.

Ať mladý nebo starší včelař, ať už máte pár včelích rodin nebo stovky včelstev, jistě oceníte mnohem rychlejší a pohodlnější krmení našim krmivem APIVITAL sirup. Např. pokud koupíte naše krmivo v kbelíku, pak vlastní zakrmení včel není o moc složitější, než sundání víka z tohoto kbelíku

Při započtení veškerých nákladů se sháněním a rozpouštěním krystalového cukru, porovnání výsledných zásob a přínosů pro včely Vás naše krmivo APIVITAL® sirup vyjde levněji.